Νεο 500 - Autoone
 
Νεο FIAT 500
έκδοση Lounge Diesel από 15.300*€.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ
ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ.
Η χαμογελαστή όψη του 500 γίνεται ακόμα πιο παιχνιδιάρικη, χάρη στη νέα διαμόρφωση του εμπρός μέρους με το βραβευμένο σήμα και τον προφυλακτήρα που περιβάλλει τη νέα τρισδιάστατη μάσκα. Στις νέες οπτικές μονάδες στο πίσω μέρος έχουν ενσωματωθεί τα φώτα θέσεως, οι πίσω προβολείς και τα φλας, πλαισιώνοντας το αμάξωμα.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ.
Τα νέα εργονομικά υλικά και υφάσματα που έχουν επιλεγεί για το εσωτερικό του Νέου 500 προέρχονται απευθείας από τον κόσμο της μόδας. Εδώ βρείτε το εντυπωσιακό καρό Prince of Wales σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς και το νέο πολύτιμο δέρμα Βουργουνδίας με μπλε λεπτομέρειες.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ.
Το νέο 500 είναι εξοπλισμένο με όλα τα συστήματα ασφάλειας και πληροφόρησης/ψυχαγωγίας τελευταίας τεχνολογίας: χειριστήρια στο τιμόνι, λειτουργία Bluetooth® και Audio Streaming, λειτουργίες eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 LIVE, καθώς και το σύστημα online πληροφόρησης UconnectTM, επτά αερόσακους, ESC και Hill Holder.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΡΜΑ
ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
Σήμερα, το Nέο 500 παρουσιάζει την αποκλειστική συλλογή ταπετσαριών της σειράς “Second Skin”: Ethnic, Lord, Navy, Camouflage και Comics (κόκκινο / μαύρο, κίτρινο / μαύρο): 6 διαφορετικά σχέδια για να ντύσετε τις νέες γραμμές του με κομψότητα, φαντασία και χιούμορ