Εταιρία - Autoone
 

Εταιρία

H AUTOONE A.E., εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, είναι διανομέας στην Ελλάδα του συνόλου των προϊόντων του κατασκευαστή Fiat Group Automobiles Spa: Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional (τα οποία εισάγονται στην Ελλάδα από την Fiat Group Automobiles Hellas A.E.) και Lancia και Jeep (τα οποία εισάγονται στην Ελλάδα από την Lancia Jeep Hellas A.E.). Πρωταρχικός στόχος της Autoone είναι η διαρκής και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης μετά την πώληση.
Η AUTOONE A.E. διαθέτει δύο πολυτελείς εκθέσεις καλύπτοντας τα βόρεια και νότια προάστια του Ν. Αττικής, όπου παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις όλων των μοντέλων των παραπάνω μαρκών και δύο εξουσιοδοτημένα συνεργεία (ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΛΥΦΑΔΑ) με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα ειδικά εργαλεία διάγνωσης και επισκευής αλλά και πλούσια γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Παράλληλα, προσφέρει στους πελάτες της αυτοκίνητα test drive για όλες τις μάρκες καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης για τους πελάτες του συνεργείου.
  • Γιατί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλα τα αυτοκίνητα του Fiat Group βρίσκονται κάτω από μία στέγη. Στην AUTOONE θα βρείτε πλήρη γκάμα μοντέλων Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Lancia και Jeep.
  • Γιατί παρά το μέγεθος του ολοκληρωμένου συγκροτήματος της AUTOONE, ο σχεδιασμός του έγινε με το σκεπτικό φιλοσοφίας boutique που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την ταυτότητα και τη μοναδικότητα της κάθε μάρκας ξεχωριστά.
  • Γιατί η AUTOONE έχει ένα σπάνιο οικογενειακό χαρακτήρα που σημαίνει ότι οι άνθρωποί μας πάντα θα κάνουν το κάτι παραπάνω για τη δική σας ικανοποίηση και εξυπηρέτηση.
  • Τέλος, γιατί η AUTOONE ανήκει στον Όμιλο Συγγελίδη που με το μέγεθος και την ευρωστία του μπορεί να εξασφαλίσει για εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες, αλλά και τις καλύτερες προσφορές της αγοράς, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του κάθε πελάτη ξεχωριστά.